تبدیل شدن به یک دندانپزشک ماهر میتواند باعث شلوغ شدن کلینیک دندانپزشکی شما شود اما ازحام جمعیت کلینیک تنها کافی نیست. بالاخره دندانپزشکان زمان و پول زیادی را برای تبدیل شدن به یک دندانپزشک ماهر صرف میکنند. با این حال، در بازار رقابتی امروزی استفاده از کاربردیترین تکنیکهای مدیریت کلینیک دندانپزشکی میتواند باعث ایجاد شهرت برای کلینیک و پزشکان آن شود. بنابراین، چند تکنیک کاربردی وجود دارد که به شما کمک میکند تا کلینیک دندانپزشکی خود را مدیریت کنید. پس همراه ما باشید و تا پایان مطلب را بخوانید.
نکات مدیریتی برای کمک به پیشرفت کلینیک دندانپزشکی شما
1) نرم افزار مدیریتی کلینیک خود را نصب کنید
در این شکی نیست که مدیریت مدرن دندانپزشکی بر اساس استفاده از تکنولوژی روز انجام میشود. نرم افزار مدیریتی دندانپزشکی مانند نرم افزار مدیریت دندانپزشکی لبخند نیز هم برای مدیریت کلینیک و هم بیماران گزینه مناسبی است. این نرم افزار، روند تشکیل پرونده، ثبت درمان و پرداخت و ایجاد سوابق دندانپزشکی را برای بیماران تسهیل می کند. از مزایای این نرم افزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
· حداکثر سازی بهره وری
· افزایش تعداد بیماران
· بهبود روابط کلینیک و پزشک با بیماران
یک نرمافزار مدیریتی خوب این امکان را فراهم میآورد که تعداد بیماران کلینیک را افزایش و عملکرد ارائه خدمات به مشتری را بهبود دهید. مطابق با مطالعات، 31 درصد از بیماران به طور جدی به دنبال عوض کردن کلینیک دندانپزشکی خود هستند زیرا مرکز دندانپزشکی فعلی آنها خدمات آنلاینی ارائه نمیدهد و نوبت دهی تلفنی آن سخت و دشوار است.
2) توانایی مدیریت دندانپزشکان خود را افزایش دهید
یک دندانپزشک باید علاوه بر انجام کارهای خدماتی و درمانی، توانایی مدیریت یک مطب یا کلینیک را داشته باشد. به عنوان یک دندانپزشک، وظایف مدیریتی شما شامل تفویض مسئولیتها و مدیریت کلینیک و مطب برای حفظ بیماران فعلی و افزایش مشتریان است. به منظور مدیریت موثر کلینیک دندانپزشکی، در حال یادگیری مداوم هم در مورد دندانپزشکی و هم در مورد مدیریت کسب و کار خود باشید.
3) روی تیم دندانپزشکی خود سرمایه گذاری کنید
یک دندانپزشک باید به عنوان رهبر تیم ارتباط نزدیکی با تمامی اعضای تیم خود(از دستیاران دندانپزشکی گرفته تا کارکنان بخش پذیرش) داشته باشد. این کار باعث میشود که هر یک از اعضای تیم به دنبال رشد خود باشند و وظایف و کارکردهای جدیدی را نیز بر عهده بگیرند. استراتژی مورد اشاره کمک میکند تا کلینیک دندانپزشکی شما رشد و پیشرفت کند.
4) روابط خود با بیماران را بهبود بخشید
در قرن جدید، برقراری ارتباط با یکدیگر راحت و آسان است. با ذخیره و نگهداری شماره تماس بیماران میتوانید برای آنها پیامک یادآوری نوبت ویزیت ارسال کرده و یا از حضور او در کلینیک خود تشکر کنید. این کار احساس رضایتی را برای بیمار ایجاد میکند تا باز هم به کلینیک مراجعه کند. اما چندان به تماسهای تلفنی یا ایمیلهای یادآوری تکیه نکنید، زیرا مردم زندگی پرتنشی دارند و زمانی برای این شیوههای ارتباطی قدیمی تر ندارند. سبک برقراری ارتباط جدید مانند روش های آنلاین، سیستم زمانبندی کارآمدتری برای مطب شما ایجاد میکند زیرا میتوانید سریعتر در مورد کنسل کردن نوبت بیمار خود آگاهی پیدا کنید و نوبت بیمار بعدی را جلو بیندازید.
5) هزینه های کلینیک را کنترل کنید
دندانپزشکی یکی از مشاغلی است که هزینه های بسیاری دارد. در مطب دندانپزشکی تجهیزات و لوازم زیادی مورد نیاز است. اما صرفه جویی در هزینهها میتواند در مدیریت درست کلینیک تاثیرگذار باشد. استفاده از نرم افزارهای مدیریتی خدمات مختلفی را ارائه میدهد که بخشی از آنها نیز مربوط به امور حسابداری و مالیات است.
6) مرکز دندانپزشکی را به عنوان یک شرکت در نظر بگیرید
به همان اندازه که هدف مطب و کلینیک، ارائه خدمات خوب به بیماران است، باید بدانید که کلینیک نیز همانند یک شرکت باید به درستی مدیریت شود. این به معنای کنترل امور مالی، مدیریت افراد و کنترل خرید مواد با در نظر گرفتن تمامی هزینهها است. بعد از آموزش در دانشکده دندانپزشکی، مراقبت از بیماران، تشخیص بیماریها و انجام درمانهای لازم، تبدیل به یک کار معمول و روتین میشود زیرا تمام اطلاعات تئوری و عملی که آموختید، شما را برای تبدیل شدن به یک دندانپزشک ماهر آماده میکند. اما زمانی که شما یک کلینیک یا مطب دارید، وظایف اداری و مدیریتی نیز وجود دارند که یک دندانپزشک به تنهایی نمیتواند آنها را انجام دهد. بنابراین، باید کارمندان ماهر و کاربلدی را استخدام کنید تا به امور کلینیک بپردازند.
سخن پایانی
برای مدیریت کلینیک دندانپزشکی، نحوه مدیریت کلینیک و استفاده از تکنیکهای مناسب برای مدیریت امری ضروری و مهم است. بدون داشتن یک مدیر کاربلد که بتواند اعضای تیم را تشویق و راهنمایی کند، مدیریت کلینیک سخت و دشوار خواهد بود. زمانیکه مدیر با اعضای تیم ارتباط صمیمانهای داشته باشد، علاوه بر ایجاد شدن یک محیط کاری خوب، تمامی وظایف به خوبی انجام و اهداف کلینیک به درستی اجرا میشود. علاوه بر این، ارتباط خوب با تیم باعث ایجاد اعتماد و احترام بین اعضا میشود و در پی آن کارکنان نیز سعی میکنند روابط خود با بیماران را بهبود بخشند. به این ترتیب میتوان با برنامه ریزی و نظم دقیق، یک کلینیک با مشتری زیاد را مدیریت کرد و باعث رضایتمندی بیماران شد.